V for Vintage

Amir Doboş în juriul V for Vintage 20

March 15, 2018 Designer
Amir Doboş în juriul V for Vintage 20
V for VINTAGE, târg de design românesc contemporan și cultură vintage, are loc în această primăvară pe 21 și 22 aprilie.

Read More

Războinice, preotese şi lideri politici

March 8, 2018 Lifestyle
Războinice, preotese şi lideri politici (4)

De-a lungul timpului, drepturile femeilor au suferit schimbări drastice. În unele societăţi femeile puteau îndeplini atribuţiile războinicelor, preoteselor şi liderilor politici. Alte societăţi, în schimb, au plasat femeile în inferioritate faţă de bărbaţi, iar libertatea acestora era îngrădită. Read More

Curs de Influencer PR susţinut de Cristina Stănciulescu

March 7, 2018 News
Curs de Influencer PR de NAKED PR
Sâmbătă, 10 martie, de la 10:30, platforma NAKED PR organizează un workshop de influencer PR, ţinut de Cristina Stănciulescu. Read More

Designerul ca antreprenor | Curs de Integrare în Supply Chain

March 7, 2018 News
Designerul ca antreprenor. Curs de Integrare în Supply Chain
Pe 14 martie, platforma Design FEED organizează workshopul “Logistica şi managementul lanţului de aprovizionare”. Aflăm despre primii paşi în construirea unui Supply Chain eficient şi vorbim despre comportamentul designerului ca antreprenor.

Read More

Este moda artă?

February 19, 2018 Designer, Vintage
este-moda-arta4
Este moda artă reprezintă un punct de început în multe dezbateri din lumea artistică iar argumente există de ambele părţi. Muzee, case de modă, curatori redeschid discuţia de fiecare dată când un designer vestimentar îşi prezintă lucrările în cadrul unei expoziţii.

Read More

Ce se ascunde în spatele vieţii discrete a Carolinei Herrera

February 16, 2018 Designer, News
Ce se ascunde în spatele vieţii discrete a Carolina Herrera (4)
După 37 de ani în industria modei, Carolina Herrera şi-a încheiat cariera ca director de creaţie la săptămâna modei de la New York. La 79 de ani, cea care a croit rochii pentru multe dintre Primele Doamne ale Americii renunţă, simbolic ce-i drept, la una din casele de modă care a pus Statele Unite pe harta modei. Deşi a avut un succes răsunător şi numele ei este cunoscut în întreaga lume, parcursul creatoarei de modă nu a fost unul tumultuos, ci discret şi disciplinat. Read More

Designerul ca antreprenor | Curs de marketing online

February 9, 2018 News
thefeed_workshop_3
Pe 13 Februarie, platforma Design FEED organizeaza workshopul: De la SEO la Succes. Cum optimizezi vizibilitatea site-ului tău și îți crești un business în online. Curs de marketing online susținut de Florin Pețu.
Read More

Au început înscrierile pentru designeri și colecționari la ediția de primavară V for VINTAGE 20

February 9, 2018 Designer, News
VFORVINTAGE
De două ori pe an am reușit împreună să dedicăm două zile întalnirii noastre ritualice cu designul contemporan și cultura vintage. Și pentru că V for VINTAGE are loc în primăvară, pe 21 și 22 Aprilie 2018, lansăm un Call for Entries pentru designeri și colecționari.

Read More

The Institute Winter Market

December 13, 2017 News
the_institute_winter_market
La mijloc de decembrie The Institute Winter Market aduce la un loc produse de design românesc și craft goodies, obiecte pe care le-ați admirat pe tot parcursul anului în expozițiile The Institute: Romanian Design Week, ReDesign Crafts, Threads of Traditions sau Play&Rewind.

Read More

Primul Crăciun la Grand Hotel du Boulevard | Christmas CONCEPT, târg cu design, vintage și gourmet

December 13, 2017 News
Atmosfera la Christmas Concept (5)

Printre coloane de marmură am cântat, pe rând, “This Christmas I give you my heart” unei broșe pictată manual, unui pulover de lână moale sau unei perechi de cercei vintage. Christmas CONCEPT, târg cu design, vintage și gourmet, a avut loc pe 9 şi 10 decembrie la Grand Hotel du Boulevard. Read More