V fair

Antante – designer V fair #22

April 5, 2019 Designer, District, News
antante
Pe 13 și 14 aprilie, V fair aduce la Palatul Telefoanelor designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

Astazi vă facem cunoștință cu:

ANTANTE
Azi. Acum. Aici. Ritm rapid. Schimbare. Mișcare. Personalitate puternică. Antante Design îți aduce o colecție urbană care ține ritmul vitezei cotidiene.

Read More

‘’Meet the designers” un sneak peek al colecțiilor prezente la V fair pe 13 și 14 aprilie

April 4, 2019 Designer, District, News
Vbrunch

A fost minunat, și asta se vede destul de ușor în toate imaginile. Ieri dimineață, la brunch -ul organizat de V fair împreună cu Givenchy, designeri, jurnaliști și influenceri s-au întâlnit, s-au cunoscut, s-au amuzat, au probat, au gustat – și apoi, pentru că le-a plăcut, au luat-o de la capăt.

Read More

V fair #22 îți dă întâlnire pe 13 și 14 aprilie

April 4, 2019 Designer, District, News
V fair 22
V fair #22 – târg de design contemporan și cultură vintage 
13 – 14 aprilie | Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)

Pentru că less is more și V for VINTAGE este, so much more than just vintage, azi, mai simplu și mai aproape de ce suntem, te invităm la V fair – un spațiu dedicat comunității oamenilor pasionați de design contemporan, artă, experiment și #goodtaste

Pe 13 și 14 aprilie, V fair aduce la Palatul Telefoanelor designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

Read More

V fair te invită la filmul MCQUEEN

April 4, 2019 District, News
poster [McQueen] 02
„MCQUEEN”, filmul despre legendarul designer britanic – din 12 aprilie în cinema

The Guardian: „un atent portret al maestrului cutezanței în modă

 Vogue: un festin vizual uluitor

 New York Magazine: „un film excepțional și evocator, care surprinde trăirile intense și geniul creator al celui care a fost Alexander McQueen

Filmul care poartă numele iconicului designer Alexander McQueen a avut premiera în cadrul prestigiosului festival de film de la Tribeca, fondat în anul 2002, de actorul Robert de Niro. Numeroaselor selecții și premii la festivaluri de prestigiu din întreaga lume, recent li s-au adaugat 2 nominalizari la premiile BAFTA, inclusiv la categoria Cel mai bun film britanic.

Read More

Romanian Design Week sărbătorește comunitățile creative în perioada 17-26 mai

March 21, 2019 Designer, District, News
RDW-cover
Editia cu numarul sapte a Romanian Design Week va avea loc la Bucuresti intre 17 si 26 mai si va aduce in prim plan comunitatile creative ale orasului.

Festivalul, care a devenit din ce in ce mai complex de la o editie la alta, sustine si amplifica si in 2019 discursul industriilor creative locale, subliniind contributia majora pe care comunitatile creative o au la transformarea capitalei intr-un oras cu adevarat modern si european.

Read More

Workshopurile IED continuă la V fair în aprilie

March 18, 2019 District, News
IEDinROMANIA_News_588x656pxCOPY
Istituto Europeo di Design aduce o temă ‘fierbinte’ la cel de-al doilea workshop organizat împreună cu V fair pentru creativii din România:
HANDLE WITH CARE: THE NEW FASHION DIMENSION
Luni 15 aprilie 2019: 11.00 – 16.00
Mezanin, strada Actor Ion Brezoianu 23-25 (Palatul Universul)

IED (Istituto Europeo di Design) este una dintre cele mai prestigioase și active instituții de educație și cercetare, orientată spre modă, design, comunicare vizuală și management. IED este nu doar o școală, ci și o rampă de lansare: colaborează cu peste 200 de branduri internațonale, care contribuie concret, în fiecare an, la programele de formare a studenților.

Read More

Save the DATE | 13 – 14 aprilie | V fair #22

March 5, 2019 Designer, District, News
STD-insta
Save the DATE
We make it happen

Când? Pe 13 și 14 aprilie
Unde: Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)
DESIGN CONTEMPORAN | CULTURĂ VINTAGE

Read More

Special guest at V fair #22: Tara Lalic

February 27, 2019 Designer, District, News
tara-lalic-V
V fair 22 | contemporary design and vintage culture fair
13 - 14 April | Palatul Telefoanelor
Tara Lalic won the V fair prize during Feeric Fashion Week in 2018. Tara is an emerging fashion designer originally from Serbia who creates outstanding designs made out of recyclable and biodegradable fabrics using laser cutting techniques and 3D printing. Her vision, creativity and sustainable attitude got her the V award. More about Tara in the intreview below and we are going to meet her on the 13th and 14th of April at V fair.

Read More

V fair deschide listele de înscriere pentru designeri

February 26, 2019 District, News
CFE-patrat-RED
V fair deschide listele de înscriere pentru designeri
- ediția cu numărul 22 –
13 – 14 aprilie | Palatul Telefoanelor

V fair este primul târg de design contemporan și cultură vintage din București, un conector al inițiativelor locale din industria creativă cu multe acțiuni în zona de educație, formare și proiecte colaborative. De peste 11 ani inițiază și organizează evenimente și contribuie la creșterea sustenabilă a designului românesc și a antreprenoriatului creativ.

Pe 13 și 14 aprilie 2019 ne întâlnim la Palatul Telefoanelor pentru ediția cu numărul 22 a târgului V fair. Două zile de shopping alternativ care ne conectează cu cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage.

Read More

Alex Necula în juriul V fair #22

February 25, 2019 District, News
Alex-juriu
Juriul V fair
V fair #22 | târg de design contemporan și cultură vintage
13 - 14 aprilie | Palatul Telefoanelor

Conector al inițiativelor locale din industria creativă, V fair ajunge în această primăvara la ediţia cu numărul 22. Selecția designerilor la V fair este un demers esențial pentru a prezenta cele mai bune creații în cele două zile de târg. Astăzi vă facem cunoștință cu cel de-al doilea jurat:

Alex Necula

Manager Buyer Concept Store ENTRANCE

Read More