V fair

Premiul V fair @ Gala UAD Fashion Design 2019

October 7, 2019 Designer, District, News
Este al 4-lea an în care suntem parteneri la Gala UAD Fashion Design. Evenimentul a ajuns în acest an la cea de-a 25-a ediție și a pus în scenă cele mai creative și inovatoare colecții.
Read More

Sustenabilitate în design. Un workshop susținut de IED (Istituto Europeo di Design) în parteneriat cu V fair

October 7, 2019 Designer, District, News
RESPECT. Sustenabilitate și Design
Workshop despre cum să îți construiești un portofoliu sustenabil

Sustenabilitatea nu este o temă nouă în agenda globală. Încă de acum câteva decenii, omenirea a început să caute soluții utopice și noi planete de colonizat, atât în ​​ficțiune, cât și în non-ficțiune.

Read More

Următoarea generație de artişti români îşi expune lucrările la DIPLOMA 2019

September 26, 2019 Designer, District, News
Ediția cu numărul șase a festivalului DIPLOMA, un proiect inițiat de The Institute și inspirat de UniCredit Bank, prezintă în fața publicului larg noua generație de creativi români. Astfel, vizitatorii festivalului au ocazia să admire lucrările tinerilor artişti înainte ca acestea sa fie expuse în galerii sau muzee locale şi internaționale.
DIPLOMA va avea loc între 11 și 20 octombrie 2019, în București, în clădirea monument istoric de pe Str. C.A. Rosetti nr. 3 (fostul restaurant Cina).
Read More

Special guest at V fair #23: Ferencz Borbala

September 21, 2019 Designer, District, News
V fair #23 | târg de design contemporan și cultură vintage
2 -3 noiembrie | Palatul Telefoanelor

Borbala este absolventă a Universității de Artă și Design, Cluj care s-a remarcat prin colecțiile ei sustenabile, realizate din materiale reciclate. Ținutele ei au fost purtate de artiști cunoscuți pe plan local și internațional ca Delia și Tierra Whack.

Read More

Juriul V fair #23

September 20, 2019 Designer, District, News
V fair #23 | târg de design contemporan și cultură vintage
2 -3 noiembrie | Palatul Telefoanelor

Conector al inițiativelor locale din industria creativă, V fair ajunge în această toamnă la ediţia cu numărul 23. Selecția designerilor la V fair este un demers esențial pentru a prezenta cele mai bune creații în cele două zile de târg. Astăzi vă facem cunoștință cu juriul nostru format din influencerii momentului.

Read More

V fair deschide listele de înscriere – ediția cu numărul 23

August 29, 2019 Designer, District, News

V fair, târg de design contemporan și cultură vintage, își deschide listele de înscriere pentru ediția cu numărul 23

2-3 noiembrie | Palatul Telefoanelor

V fair este primul târg de design contemporan și cultură vintage din București, un conector al inițiativelor locale din industria creativă cu multe acțiuni în zona de educație, formare și proiecte colaborative. De peste 11 ani inițiază și organizează evenimente și contribuie la creșterea sustenabilă a designului românesc și a antreprenoriatului creativ.

Pe 2 și 3 noiembrie 2019 ne întâlnim la Palatul Telefoanelor pentru ediția cu numărul 23 a târgului V fair. Două zile de shopping alternativ care ne conectează cu cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage.

Read More

IED – Istituto Europeo di Design, în colaborare cu V fair și Feeric Fashion Week, acordă o bursă de vară (iulie 2020) în Fashion Product Management la IED Barcelona.

May 2, 2019 Designer, District, News
IED – Istituto Europeo di Design, în colaborare cu V Fair și Feeric Fashion Week, acordă o bursă la IED Barcelona – iulie 2020. Concursul se adresează tinerilor designeri vestimentari și este deschis înscrierilor până pe 6 iunie 2019.
Astăzi moda devine din ce în ce mai introspectivă încercând să găsească calea cea bună pentru a nu fi din nou a doua industrie cea mai poluantă din lume. Cuvintele precum eco, reciclarea sau durabilitatea nu trebuie să rămână doar cuvinte sau concepte vagi.
Read More

Designeri premiați la V fair #22

April 19, 2019 Vintage
În weekendul 13-14 aprilie cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage și-a dat întâlnire la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35). 

V fair oferă designerilor participanți șansa să între în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România, promovează în mod direct tinerele talente prin premii și prin secțiunea special dedicată, Future Design.

Read More

Cum a fost la V fair #22

April 16, 2019 Designer, District, News
În weekendul 13-14 aprilie cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage și-a dat întâlnire la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35). 
Ediția cu numărul 22 a adus și un concept nou, pentru că less is more și V for VINTAGE este, so much more than just vintage, mai simplu și mai aproape de ce suntem, am creat V fair – un spațiu dedicat comunității oamenilor pasionați de design contemporan, artă, experiment și #goodtaste.
Read More

Antante – designer V fair #22

April 5, 2019 Designer, District, News
Pe 13 și 14 aprilie, V fair aduce la Palatul Telefoanelor designeri locali și internaționali, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România.

Astazi vă facem cunoștință cu:

ANTANTE
Azi. Acum. Aici. Ritm rapid. Schimbare. Mișcare. Personalitate puternică. Antante Design îți aduce o colecție urbană care ține ritmul vitezei cotidiene.

Read More