V fair

Romanian Design Week sărbătorește comunitățile creative în perioada 17-26 mai

March 21, 2019 Designer, District, News
RDW-cover
Editia cu numarul sapte a Romanian Design Week va avea loc la Bucuresti intre 17 si 26 mai si va aduce in prim plan comunitatile creative ale orasului.

Festivalul, care a devenit din ce in ce mai complex de la o editie la alta, sustine si amplifica si in 2019 discursul industriilor creative locale, subliniind contributia majora pe care comunitatile creative o au la transformarea capitalei intr-un oras cu adevarat modern si european.

Read More

Workshopurile IED continuă la V fair în aprilie

March 18, 2019 District, News
IEDinROMANIA_News_588x656pxCOPY
Istituto Europeo di Design aduce o temă ‘fierbinte’ la cel de-al doilea workshop organizat împreună cu V fair pentru creativii din România:
HANDLE WITH CARE: THE NEW FASHION DIMENSION
Luni 15 aprilie 2019: 11.00 – 16.00
Mezanin, strada Actor Ion Brezoianu 23-25 (Palatul Universul)

IED (Istituto Europeo di Design) este una dintre cele mai prestigioase și active instituții de educație și cercetare, orientată spre modă, design, comunicare vizuală și management. IED este nu doar o școală, ci și o rampă de lansare: colaborează cu peste 200 de branduri internațonale, care contribuie concret, în fiecare an, la programele de formare a studenților.

Read More

Save the DATE | 13 – 14 aprilie | V fair #22

March 5, 2019 Designer, District, News
STD-insta
Save the DATE
We make it happen

Când? Pe 13 și 14 aprilie
Unde: Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35)
DESIGN CONTEMPORAN | CULTURĂ VINTAGE

Read More

Special guest at V fair #22: Tara Lalic

February 27, 2019 Designer, District, News
tara-lalic-V
V fair 22 | contemporary design and vintage culture fair
13 - 14 April | Palatul Telefoanelor
Tara Lalic won the V fair prize during Feeric Fashion Week in 2018. Tara is an emerging fashion designer originally from Serbia who creates outstanding designs made out of recyclable and biodegradable fabrics using laser cutting techniques and 3D printing. Her vision, creativity and sustainable attitude got her the V award. More about Tara in the intreview below and we are going to meet her on the 13th and 14th of April at V fair.

Read More

V fair deschide listele de înscriere pentru designeri

February 26, 2019 District, News
CFE-patrat-RED
V fair deschide listele de înscriere pentru designeri
- ediția cu numărul 22 –
13 – 14 aprilie | Palatul Telefoanelor

V fair este primul târg de design contemporan și cultură vintage din București, un conector al inițiativelor locale din industria creativă cu multe acțiuni în zona de educație, formare și proiecte colaborative. De peste 11 ani inițiază și organizează evenimente și contribuie la creșterea sustenabilă a designului românesc și a antreprenoriatului creativ.

Pe 13 și 14 aprilie 2019 ne întâlnim la Palatul Telefoanelor pentru ediția cu numărul 22 a târgului V fair. Două zile de shopping alternativ care ne conectează cu cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage.

Read More

Alex Necula în juriul V fair #22

February 25, 2019 District, News
Alex-juriu
Juriul V fair
V fair #22 | târg de design contemporan și cultură vintage
13 - 14 aprilie | Palatul Telefoanelor

Conector al inițiativelor locale din industria creativă, V fair ajunge în această primăvara la ediţia cu numărul 22. Selecția designerilor la V fair este un demers esențial pentru a prezenta cele mai bune creații în cele două zile de târg. Astăzi vă facem cunoștință cu cel de-al doilea jurat:

Alex Necula

Manager Buyer Concept Store ENTRANCE

Read More

Alina Gavrilă Borțun în juriul V fair #22

February 25, 2019 District, News
ALina-juriu
Juriul V fair
V fair #22 | târg de design contemporan și cultură vintage
13 - 14 aprilie | Palatul Telefoanelor

Conector al inițiativelor locale din industria creativă, V fair ajunge în această primăvara la ediţia cu numărul 22. Selecția designerilor la V fair este un demers esențial pentru a prezenta cele mai bune creații în cele două zile de târg. Astăzi vă facem cunoștință cu primul jurat:

Alina Gavrilă Borțun

Creative Director Gavrilă&Asociații, responsabilă de direcția de creație și campaniile de comunicare ale evenimentelor The Institute: Romanian Design Week, Diploma, Gala Societății Civile și Cartierul Creativ. Gavrila Fashion Tellers este noua divizie de comunicare dedicată exclusiv brandurilor românești de fashion și designerilor locali.

Read More

V fair #22 – pe 13 și 14 aprilie la Palatul Telefoanelor

February 7, 2019 District, News
cover-vfair
În primăvară ne întâlnim la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35) pentru ediția cu numărul 22 a târgului V fair
[scurt istoric]

Palatul Telefoanelor de pe Calea Victoriei 35 este o clădire cu o istorie îndelungată, care a debutat în multe aspecte arhitecturale și care a ținut recordul pentru cea mai înaltă clădire din capitală mai bine de trei decenii.

Read More

Romanian Design Week deschide listele de înscriere pentru cea de-a șaptea ediție

January 21, 2019 Designer, News
RDW
Romanian Design Week 2019 are loc în perioada 17-26 mai, la București
Creativii locali sunt așteptați să își înscrie proiectele în categoriile: arhitectură, fashion, design grafic, design de produs și multidisciplinar până pe data de 15 februarie 2019.
Read More

V fair deschide listele de înscriere – ediția a 22-a

December 13, 2018 District, News
CFE-patrat-RED
V fair, târg de design contemporan și cultură vintage, își deschide listele de înscriere pentru ediția cu numărul 22.
Evenimentul are loc pe 13 și 14 aprilie la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei 35).

Vă invităm să vă alăturați celei mai importante expoziții cu vânzare dedicate designului contemporan și culturii vintage. Înscrierile se adresează designerilor din secțiunile: design vestimentar, bijuterie contemporană și accesorii și se fac până la data de 15 martie.

Read More